Sortegem exemplars de ‘La guitarra blava’ la nova novel·la de John Banville

L’Illa dels Llibres gràcies a l’editorial Bromera sorteja 3 exemplars de l’escriptor irlandès.

guitarra blava john banvilleJohn Banville està considerat com un dels grans autors europeus gràcies a una literatura excepcional que cuida molt el llenguatge. Banville és autor de les novel·les ‘El mar’, ‘Els infinits’ o ‘Llum antiga’ però també és el responsable amb el seu alter ego Benjamin Black d’una sèrie de novel·les negres que també ha captivat a molts lectors.

Ara L’Illa dels Llibres sorteja tres exemplars de ‘La guitarra blava’,  l’esperada nova novel·la de John Banville.

Per poder participar en el sorteig cal respondre i continuar la frase…

Vull guanyar un exemplar  de la novel·la ‘La guitarra blava’ perquè…..

Les respostes a l’adreça de correu promocio@illadelsllibres.com indicant a l’assumpte del correu ‘Sorteig Banville’. Indica’ns el teu nom, cognoms i telèfon de contacte  i entre tots els participants sortejarem els tres exemplars.

Tens temps fins el dia 24 de gener de 2016!!!

Argument de la novel·la:
Oliver Orme és un pintor en hores baixes, la seva musa l’ha abandonat. És també un lladre que roba pel plaer eròtic d’apoderar-se de les pertinences dels altres. Possessions com la irresistible Polly, la dona del seu amic Marcus. Quan aquest «robatori» surt a la llum –amb conseqüències irreparables per a tots els implicats–, el culpable es reclou a la seva llar de la infantesa tractant de fugir de tot. Aquí emprèn un viatge que l’obliga a enfrontar-se a ell mateix a la recerca de la redempció.