La Fam Invisible arribarà a les llibreries el 19 de setembre i després de la publicació del seu llibre de poesies Canción de Bruma.

L’any 2011, Santi Balmes publicava el seu primer llibre Jo mataré monstres per tu que continuaria amb més propostes com ¿Por qué me comprasteis un walkie-talkie si era hijo único?, La doble vida de les fades i Canción de Bruma.

El 19 de setembre arribarà la novel·la ‘La fam invisible’ (Columna / Planeta)  on el líder de Love of Lesbian torna al terreny literari amb una proposta  protagonitzada per Roman Spinelli, àlies Equilibrista, qui després d’un accident en un concert, arriba a la conclusió que s’ha de replantejar la vida per complet.
La caiguda no ha estat només física, sinó que simbolitza un accident molt més profund i abasta tots els àmbits de la seva vida.

Durant el trasllat en ambulància, segons irforma l’editorial Columna, se li apareix un personatge, molt semblant a ell, que li anuncia que aquesta ambulància s’ha convertit en un tren amb destinació a Bruma, la seva pròpia ciutat interior.

Aquest és el punt de partida d’un llibre en què el protagonista haurà d’emprendre un viatge cap a les profunditats de si mateix.

Santi Balmes és el cantant i lletrista del grup indie-pop Love of Lesbian.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here