Sant Feliu de Llobregat inaugura l’exposició ‘Joana Raspall, una escriptora centenària’.

Continuen els homenatges i actes de celebració de de l’Any Joana Raspall. 

Foto: web joanaraspall.cat

L’Ajuntament de Sant Feliu  de Llobregat amb el suport de la Diputació de Barcelona ha organitzat una exposició  dedicada a l’escriptora i poetessa santfeliuenca.

Les sales d’exposicions i la capella del Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat  acolliran del 10 de maig al 2 de juny l’exposició Joana Raspall, una escriptora centenària.
L’exposició repassa la trajectòria de la a través de fotografies personals i de l’època, així com de textos, que han estat elaborats per l’escriptor Miquel Desclot, poeta i escriptor, especialista en l’obra de Joana Raspall.

L’exposició ofereix un recorregut per les aportacions de Joana Raspall especialment en la literatura i en poesia infantil.
Entre els documents d’interès que recull la mostra destaca un article publicat per Joana Raspall a la revista Claror, de la qual era col·laboradora habitual, l’any 1933. En el text, la poetessa manifestava la necessitat d’una biblioteca a Sant Feliu de Llobregat.
La mostra també reprodueix una fotografia de Joana Raspall publicada l’any 1929 a l’Eco del Llobregat.

Els visitants de l’exposició també podran llegir una de les cartes que Carles Riba va enviar a Joana Raspall, amiga i deixebla de l’escriptor, l’any 1954.
Un altre dels materials que s’hi exposaran és una fitxa de la preparació del Diccionari de locucions i frases fetes escrita a mà per Joana Raspall.

Horaris de l’exposició:
Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat
Festes de Primavera (dies 10, 11 i 12 de maig), de 10 a 21 h.

Resta de dies: Fins el 2 de juny  de dimarts a dissabte, de 18 a 20 h; diumenges i festius, d’11 a 14 h.