L’exposició Gaudí entre vinyetes permetrà conèixer l’obra de l’arquitecte a través del còmic.

Fotografia Ficomic

L’exposició se centrarà en el còmic Els fantasmes de Gaudí del guionista El Torres i del dibuixant Jesús Alonso Iglesias, publicat en català i castellà per l’Editorial Dibbuks.

El còmic Els fantasmes de Gaudí és un thriller policíac on els protagonistes de la història han de resoldre el misteri dels assassinats esdevinguts a la ciutat de Barcelona trobats en edificacions de Gaudí com el Park Güell, la Sagrada Família, la Casa Calvet, la Casa Batlló o els Pavellons Güell.   L’exposició descobrirà el procés creatiu d’aquest còmic i donarà peu per a conèixer diversos aspectes de l’univers d’Antoni Gaudí, un visionari de l’arquitectura, el disseny, el reciclatge, l’eficiència energètica, el co-working o la seguretat laboral. La mostra comptarà amb maquetes, eines i diversos objectes originals que complementaran el relat del còmic.
La mostra està produïda per FICOMIC, entitat organitzadora del certamen, i compta amb la col·laboració del Gaudí Exhibition Center-Museu Diocesà de Barcelona i del Gaudí Research Institute

El 35 Saló Internacional del Còmic de Barcelona se celebrarà del dijous 30 de març al diumenge 2 d’abril a Fira de Barcelona Montjuïc.