Salamandra Black s’estrena amb una novel·la de Nic Pizzolato, el creador de True Detective

L’editorial fa una aposta decidida per la novel·la negra amb l’editora Anik Lapointe al capdavant.

salamadra-black

Tot i que fins ara no comptava amb un segell propi de gènere negre, Salamandra ha publicat les novel·les d’Andrea Camilleri protagonitzades pel comissari Montalbano.

Amb el fitxatge de l’editora Anik Lapointe, anteriorment  responsable del segell de novel·la negra de  Rba, Salamandra vol donar un pas més.
Salamandra Black neix amb l’objectiu de poder reunir en el seu segell el millor del gènere negre.

A principis de setembre Salamandra Black  publicarà Galveston de Nic Pizzolato i continuarà en els propers mesos amb la presentació de La entrega, de Dennis Lehane  i La mujer de un solo hombre d‘ A.S.A Harrison.

 

Galveston-Nic-PizzolattoGalveston
de Nic Pizzolato
El creador i guionista de la sèrie True Detective debuta com a novel·lista.

Argument:
El texà Roy Cody,  porta uns anys exercint de pinxo professional a Nova Orleans. És un tipus tranquil, capaç de veure el costat filosòfic de les coses, alhora comprensiu i implacable. Però el mateix dia en què li diagnostiquen un càncer avançat, intueix que el seu cap, el poderós extorsionador Stan Ptitko, se’l vol treure del damunt , i que el treball que li acaba d’encarregar Stan i que ha de dur a terme aquesta nit, una de les seves rutinàries visites d’intimidació, és un parany…
Dennis Lehane - La entregaLa entrega
de Dennis Lehane
Dennis Lehane torna als ambients de Mystic River amb una novel·la curta de l’autor de Shutter Island o  Adiós, pequeña, adiós.
La novel·la compatarà amb adaptació al cinema amb la darrera interpretació de l’actor James Gandolfini (Els Soprano).

Argument:
El protagonista de la novel·la és Bob Saginowski que  porta dues dècades en  la barra del Cousin Marv´s, un antre de fidels parroquians situat en un barri obrer de Boston i que la màfia local utilitza com a canal de trànsit dels seus tèrbols negocis.
La seva vida dóna un gir inesperat en el momento que rescata a un cadell maltractat i coneix a Nadia, una dona enigmàtica amb una vistosa cicatriu en la gola i aquesta  doble trobada és només el preludi de serioses dificultats.
L’atracament a mà armada del bar situa  a Bob en el punt de mira del detectiu Evandro Torres, al mateix temps que es deslliguen les hostilitats entre bandes criminals rivals. I les coses empitjoren quan entra en escena Eric Deeds, un exconvicte psicòpata que reclama la propietat del gos i de Nadia.

La mujer de un solo hombre - ASA HarrisonLa mujer de un solo hombre 
A.S.A Harrison
A.S.A Harrison ofereix una novel·la narrada en capítols alterns dedicats a les perspectives d’ell i ella, on explica la a progressiva deterioració de la vida d’una parella plena de  girs sorprenents i amb dosis de suspens.

Argument:Jodi i Todd porten més de vint anys junts; viuen a Chicago, en un ampli apartament situat en la planta 47, amb unes vistes espectaculars del llac Michigan.
Les coses els van bé: ell té una petita però pròspera empresa de construcció i ella, que és psicoterapeuta, pot permetre’s treballar només unes poques hores rebent als seus pacients en el saló de la seva casa. La resta del dia ho dedica a les seves classes de Pilates, a cuinar plats exquisits i a passejar a Freud, el seu golden retriever.
Però Jodi i Todd només són feliços en aparença. Durant massa temps, ella ha optat per ignorar els senyals que ell li és infidel i, malgrat la seva formació professional, s’enroca en el silenci i nega la realitat, defugint un conflicte que podria arruïnar la seva afable convivència.

No obstant això, l’última aventura de Todd, amb una dona molt més jove, és diferent de les anteriors, i no triga a amenaçar els pilars que sustenten la llarga relació dels protagonistes. Quan Jodi descobreix que la seva relació amb Todd no millorarà, pren una decisió dràstica, perquè, quan un ho ha perdut tot, perd també la por a arribar massa lluny. Però els esdeveniments es precipiten i la història donarà més d’un gir inesperat.