El guardó convocat per l’editorial Rosa dels Vents i l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès ha deixat la quarta edició sense guanyador.

El Premi Autor Revelació el convoquen Penguin Random House Grupo Editorial i l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Al certamen, hi poden participar tots els alumnes i exalumnes de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès que presentessin una novel·la inèdita que no hagués estat premiada amb anterioritat.

L’any 2017 la guanyadora va ser Mercè Falcó, amb la novel·la L’illa de Bembé, una novel·la d’aventures protagonitzada per una dona valenta que lluita contra les estrictes normes establertes per la societat hipòcrita que li ha tocat viure: la Cuba del segle XIX.

Un any abans va ser Ignasi Olveres amb la novel·la Alguna cosa no del tot neta, però no gaire perillosa i l’any 2015 la guanyadora va ser Carme Osán amb ‘Un pont de silenci’

La quarta edició ha quedat deserta per decisió per unanimitat del jurat format per l’escriptor Josan Hatero; Magí Camps, periodista del diari La Vanguardia; Gertri Adserà, llibretera de la llibreria Adserà de Tarragona; Laura Álvarez, editora de Rosa dels Vents; i Ricard Ruiz Garzón, professor de l’Escola d’Escriptura.

L’editorial Rosa dels Vents i l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès expressen en un comunicat un ‘a les persones que han presentat una novel·la en aquesta quarta edició del certamen literari i esperonar-les perquè perseverin en la seva tasca literària. Rosa dels Vents i l’Escola d’Escriptura continuarem treballant amb l’objectiu de donar a conèixer noves veus i apostant per autores i autors revelació en l’àmbit de a literatura catalana.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here