Philip Kerr, Harlan Coben, James M. Cain i Benjamin Black protagonitzen els primers títols de la nova col·lecció

L’any 2002 La Sèrie Negra de RBA s’inaugurava amb Black and Blue, de l’escocès Ian Rankin. Autors destacats del gènere com Mäj Sjöwall i Për Walhöö, Dennis Lehane, Arnaldur Indridason, Tana French, Jo Nesbo, Philip Kerr, Raymond Chandler, Arthur Conan Doyle i Agatha Christie formen part d’aquesta col·lecció.

Ara també comptarà en un format de butxaca que arrenca amb quatre títols destacats; “Violetas de marzo” de Philip Kerr, la primera novel·la Bernie Gunther ambientada en l’Alemanya nazi i que va suposar una gran reconeixement internacional per l’autor escocès.

També surt en butxaca  “Motivo de ruptura” el primer titol protagonitzat per Myron Bolitar, el mític personatge de Harlan Coben. Un clàssic com “El cartero siempre llama dos veces” de James M. Cain també surt amb el nou format de la col·lecció. El quart títol ès “Pecado” de Benjamin Black, la novel·la guanyadora del Premi RBA de Novela Negra protagonitzada per l’inspector Strafford.

Al març es publicaran en edició de butxaca “Nudos y cruces” d’Ian Rankin, “Roseanna” de Maj Sjöwal i Per Wahlöö, “La dama de Cachemira” de Francisco González Ledesma i Un diamante al rojo vivo de Donald Westlake.

Al maig arribarà “Betty” d’Arnaldur Indridason a més de novel·les de W.R. Burnett, Ed McBain i Richard Star.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here