Rastres de Sàndal la novel·la d’Asha Miró i Anna Soler-Pont arribarà al cinema el mes de novembre

La pel·lícula s’entrenarà el 28 de novembre  i serà el primer llargmetratge produït per la productora barcelonina Pontas Films.

Rastres de SandalRastres de Sàndal es basa  en la novel·la del mateix nom escrita per Asha Miró i Anna Soler-Pont i publicada l’any 2007.
Maria Ripoll ha dirigit l’adaptació que compta amb les interpretacions de Nandita Das, Aina Clotet, Subodh Maskara, Naby Dakhli i Rosa Novell.

A la pel·lícula, Mina (Nandita Das), una actriu índia d´èxit a Mumbai, no aconsegueix oblidar la seva germana petita Sita, de qui va ser separada a la força després de la mort de la seva mare en un poble.
Trenta anys més tard, la Mina finalment s’assabentarà que la Sita està bé i viu a Barcelona. No obstant això, els pares adoptius de la Sita li han amagat la seva història.
Ara es diu Paula (Aina Clotet), és biòloga al Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona i no té cap record del seu passat. La Paula emprendrà un viatge d’autodescobriment, amb l´ajuda del Prakash (Naby Dakhli), un atractiu immigrant indi que ven pel·lícules de Bollywood al Raval.

L’agència literària  dirigida per  Anna Soler-Pont destaca per la representació d’autors importants com Dolores Redondo,  Blanca Busquets , David Castillo, Susana Fortes, Gabi Martínez , Lluís Anton Baulenas, Maite Carranza, Nuria Esponellà entre d’altres i responsable de l’èxit de L’avi de 100 anys que es va escapar per la finestra de Jonas Jonasson.

Fundada el 1992 és una agència literària i de cinema que representa internacionalment a una selecció d’autors i autores d’arreu del món, però al mateix temps també  és una productora audiovisual que desenvolupa projectes tant per a cinema com per a televisió.

Rastres de Sàndal  és una producció de Pontas Films amb la col·laboració de Televisió de Catalunya.