Quina gana! plats combinats amb moltes històries.

L’editorial La Galera publica una col·lecció força especial sota el títol  de Quina gana. Es tracta de llibres il·lustrats amb fotografies de plats  combinats de menjar.
Pere Prats és l’autor d’aquestes  curiosos llibres, que despertaran la gana i també la passió per la lectura a partir dels cinc anyets.
La col·lecció “Quina gana”  pot convertir un plat de llenties en una bandera pirata, o un plat de pasta en una cara divertida. Imaginació al poder!!

Avui faig bona cara.
El protagonista es disposa a començar un nou dia. I anirà saludant tothom qui trobarà en el camí cap a l’escola: des del veí i la farmacèutica fins el conductor de l’autobús. Tothom tindrà el seu retrat d’aliments.

 

Buscant en Ricard
El protagonista busca en Ricard. Seguint una sèrie de pistes il·lustrades amb plats ben atractius, mirarà de trobar-lo. Per què tanta pressa i misteri?

 

 

La Clàudia es distreu
Avui, a classe, la mestra demana als alumnes que diguin paraules que comencin amb la lletra C. Quina en dirà la Clàudia? Un conte amb il·lustracions apetitoses i nutritives, per convertir un dinar o un sopar en unatremolar tots

 


El pirata jack Llenties

El pirata Jack Llenties desembarca a la ciutat. La terrible bandera pirata fa tremolar tots els habitants. Què vol el temible pirata? Un conte amb il·lustracions apetitoses i nutritives, per convertir un dinar o un sopar en una gran aventura.