Publicada la coberta del quart lliurament de la sèrie ‘Millenium’ de Stieg Larsson

El 27 d’agost es publicarà a tot el món ”El que no et mata et fa més fort” , la continuació de la trilogia de l’escriptor suec.

MILLENIUM4 CobertaLa novel·la escrita per David Lagercrantz continua les aventures de Mikael Blomkvist i Lisbeth Salander i es centra en el món dels hackers i el tràfic il·legal d’informació confidencial a escala internacional.

 

Les editorials Columna i Destino publicaran a finals d’agost,  la novel·la en català i castellà respectivament. ”El que no et mata et fa més fort’ sortirà a la venda a tot el món coincidint  amb el desè aniversari de la publicació d’Els homes que no estimaven les dones a Suècia.

L’editorial Columna ha publicat també un avançament de l’argument del quart volum.

La Lisbeth Salander està inquieta. Ha participat en un atac hacker sense motius aparents i està assumint riscos que normalment evitaria. Mentrestant, la revista Millennium ha canviat de propietaris. Els que la critiquen insisteixen que en Mikael Blomkvist ja és història.
Una nit, en Blomkvist rep la trucada del professor Frans Balder, un eminent investigador especialitzat en intel·ligència artificial que afirma que té una informació vital per al servei d’intel·ligència nordamericà.
El seu as a la màniga és una jove rebel, una noia estranya que s’assembla massa a algú que en Blomkvist coneix molt bé.
En Mikael intueix que aquesta pot ser l’exclusiva que tant necessiten Millennium i ell, però la Lisbeth Salander, com sempre, té els seus propis plans.