L'illa dels llibres

Primeres imatges de ‘Fungus’, la nova novel·la d’Albert Sánchez Piñol

L’editorial La Campana publica el 23 de novembre el nou llibre de l’autor de ‘Victus’ i ‘La pell freda’.

Albert Sánchez Piñol deixa de moment les narracions sobre els fets de l’11 de setembre de 1714 després de la publicació de ‘Victus’ i ‘Vae Victus’, per recuperar l’esperit i el registre de ‘La pell freda’ amb unes criatures sobrehumanes amb forma de bolet com a protagonistes.

De la nova novel·la d’Albert Sánchez Piñol en sabem poca cosa i l’editorial La Campana no ha desvetllat fins avui detalls de l’obra que publicarà el 23 de novembre.

En una presentació a llibreters, s’han desvetllat alguns detalls com part de l’argument i la coberta de ‘Fungus’. A través de les xarxes socials l’editorial catalana ha mostrat com serà el nou llibre que comptarà amb il·lustracions de Quim Hereu.

 

EL PODER I CRIATURES SOBREHUMANES AMB FORMA DE BOLET

El poder, les relacions amb el poder i la monstruositat del poder centra bona part de l’argument de la novel·la ‘Fungus’.

A l’any 1888 als Pirineus occidentals, un militant anarquista, anomenat Ric-Ric, arriba a una petita, remota i oblidada vall pirinenca tot fugint de la policia. Allà coneixerà el cap dels contrabandistes, en Cassian, i la mestra de l’escola, la Mailís, una dona que no combrega amb la mentalitat conservadora dels habitants de la vall.

Però tot canvia quan en Ric-Ric, accidentalment, desperta unes criatures extraordinàries, sobrehumanes, que alguns associen amb els menairons de les llegendes locals.
En Ric-Ric pretén convertir els monstres en un instrument que faci realitat la revolució àcrata, l’«Ideal».

Exit mobile version