‘PEQUES’, la nova col·lecció infantil de l’editorial Molino.

Molino fa una  aposta  decidida per  sumar lectors a partir dels 7 anys.

 

La leyes de Roco de Katherine Applegate, Bad Kitty de Nick Bruel i Escuela de vampiros  de Peter Bentley són la carta de presentació de la nova  col·lecció

L’editorial Molino asegura que Peques  vol oferir mes alternatives enfront dels herois televisius i les sèries interminables, per començar a desenvolupar l’hàbit de la lectura de forma independent i divertida.

Per aconseguir aquest objectiu  i trobar joves lectors a partir dels 7 anys, Peques arrenca amb els  dos primers llibres de tres sèries amb il·lustracions originals, personalitat pròpia i molt humor:
La col·lecció té previst seguir amb la publicació de dotze nous títols en 2013.

Escuela de vampiros de Peter Bentley
L’escola de St Orlock és l’escenari de les aventures de Lee, un jove vampir que acompanyat dels seus amics Billy i Bella viuran tot un seguit d’aventures .

Van a l’escola de nit i aprenen tot el que cal saber per convertir-se en un vampir perfecte. A l’escola, Lee sabrà com netejar-se correctament les seves dents, cuinar sense all , agitar perfectament la capa o bé convertir-se en rat-penat gràcies a les clases de la senyoreta Gàrgola.

Una pandilla monstruosa i Un viaje escalofriante són els dos primers titols de la col·lecció que compta amb les il·lustracions de Chris Harrison

 

 

Las leyes de Roco de Katherine Applegate.
L’autora de Las leyes de Roco és un autora de bestsellers infantils, especialment Animorphs que ha venut més de 35 milions d’exemplars arreu del món.

Nunca pondré pegamento en una silla i Nunca secuestraré un peluche són la carta de presentació de Roco Reley del nen més entremaliat de l’escola

 

 

 

 

Bad Kitty  una gata entremaliada
Bad Kitty estrena la col·lecció amb Bad Kitty te invita a su fiesta de cumpleaños.
És l’aniversari de Bad Kitty  i la gateta ho vol celebrar amb els seus amics.  La festa potser no acabarà com s’esperava.

A més, els joves lectors coneixeran gràcies les explicacions de Tio Benito curiositats sobre els gats.

Bad Kitty te invita a su fiesta de cumpleaños i Bad Kitty no quiere bañarse són els dos primers titols publicats.