L’entrevista realitzada per la periodista Virginia Drake a la revista XL Semanal s’ha convertit sense voler-ho en viral a les xarxes.

L’escriptor portuguès ha concedit l’entrevista per promocionar la pròxima novel·la ‘Hippie’ que publicarà Planeta a finals de mes.

En un moment de l’entrevista, Coelho es mostra incòmode i demana abandonar l’entrevista ‘no estoy cómodo. Borra todo, empezamos otra vez y déjame hablar… Bueno, vale, sigue y pregunta lo que quieras’.
La resposta de l’escriptor portuguès arriba en el moment que ha de respondre a preguntes sobre el seu passat hippy i si és compatible amb l’estil de vida que porta actualment, vivint a Suïssa en una gran casa i amb majordorm. ”¿Qué tiene que ver una cosa con la otra? Mira, ser rico no es una cuestión de dinero, no tiene nada que ver” assegura l’autor a l’entrevista.

A l’inici de l’entrevista, Paulo Coelho es mostra molt defensiu i retreu a l’entrevistadora que no el deixa parlar ”¡Déjame hablar! Me interrumpes todo el rato y no me dejas que me explique. El dinero en mi caso es una abstracción. Cuando gané mis primeros 100.000 dólares, yo me creía riquísimo y después… ya no puedes calcular, no puedes contar, son impulsos eléctricos. ¡Pero no viene al caso! Yo conozco gente que es muy pobre porque la única cosa que tiene es dinero.”.

Finalment i després de diverses interrupcions per part de Coelho, l’entrevista continua i la periodista Virginia Drake pot continuar preguntant a l’autor de ‘L’alquimista’.

Tot i estar molest sobre preguntes relacionades amb el seu passat hippie i la seva situació actual després de vendre milions i milions de llibres, assegura que segueix sent hippie ”porque continúo con la misma filosofía: simplificar, no complicar, saber lo que uno quiere y respetar los valores”.

L’entrevista es pot llegir a la pàgina web de XL SEMANAL

LA XARXA RESPON A COELHO I LA JA FAMOSA ENTREVISTA

 

 

‘HIPPIE’, LA NONA NOVEL·LA DE PAUL COELHO 

Paulo Coelho ha decidit narrar la seva experiència com a hippie en els anys 70 quan a bord del Magic Bus decideix emprendre un viatge físic i espiritual dins del moviment hippies. L’autor va viure intensament aquest moviment i el 29 d’agost publicarà la novel·la més personal i autobiogràfica.

Paulo Coelho narra la trobada entre dos joves: Paulo, que somia ser escriptor i arriba a Amsterdam a la recerca de llibertat i d’un sentit per a la seva vida, i Karla, una noia de vint anys de Rotterdam decidida a canviar la seva forma de veure el món. Junts recorreran «la ruta hippie» que realitzava el llegendari Magic Bus, un viatge per Europa i Àsia rumb a Katmandú. Durant aquesta experiència única i transformadora viuran una gran història d’amor. Amb ells hi aniran passatgers de diferents nacionalitats que al llarg del recorregut es plantejaran les seves prioritats i valors vitals.

Hippie, és el seu vintè llibre i sortirà el 29 d’agost en català i castellà publicats a Columna i Planeta.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here