Patatu, la nova col·lecció de La Galera

L’actriu Àngels Bassas és l’autora dels contes d’en Patatu.


La Galera ha publicat els dos primers títols de la sèrie adreçada principalment a nens a partir dels 5 anys.
L’actriu Angels Bassas és l’autora de les històries d’en Patatu que compten amb les il·lustracions de Pedro Rodriguez.
Les aventures de Patatu estan basades en els contes que l Àngels Bassas  inventava per entretenir al seu fill i altres nens durant el trasllat a l’escola.

En Patatu viu dalt de la muntanya i és pagès. Amb els seus amics, el mag Martí, en Pitxurrini, el Bilbiotecari i els nens i nenes del poble, viu unes aventures quotidianes divertides

Els llibres inclouen passatemps (les set diferències, endevinalles) i  preguntes sobre el text.

De moment s’han publicat dos títols:

Els contes d’en Patatu.
En Patatu viu dalt de la muntanya i és mig pallasso mig pagès. Amb els seus amics, el mag Martí, en Pitxurrini i el bibliotecari i, els nens i nenes del poble, viu unes aventures quotidianes divertides… perquè per a en Patatu no hi ha res senzill: baixar al poble amb trineu vol dir, sempre, sempre, clavar-se un castanyot contra el pi. Però al final tot acaba bé. Perquè a Patatum tots els finals són feliços.

La flauta gegant
En Patatu, tot just llevar-se, recorda que avui és l’aniversari d’en Pitxurrini, el seu amic gegant. Sort que té un bon regal pensat. El que passa és que no és un regal qualsevol i, a més, tot el que envolta en Patatu pot acabar d’una manera sorprenent! I avui no en serà l’excepció. Sort que tot acaba bé, a Patatum.

 

L’autora: Angels Bassas és Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona.
Ha treballat en teatre amb directors com Calixto Bieito,  Manuel Dueso Pep Antón Gómez  i amb les companyies Nacional de Teatre Clàssic, Cia del Romea, Centre Dramàtic de Catalunya, Cia del Teatre Lliure, Cia del Tantarantana, Sala Beckett…
En cinema amb Ramon Termens, Manuel Gómez Pereira, Romà Guardiet, Whit Stillman…
En televisió  ha treballat en sèries com “Temps de silenci”, “Nissaga, l’herència”, “Sitges”, “El Cor de la Ciutat”, “El Comisario”, “El Internado” o “Lex”.