La sèrie de televisió s’entrenarà l’any 2020

La plataforma ha anunciat,la notícia coincidint amb el dia del naixement de l’escriptor (6 de març)  i ho ha fet a través del seu compte de Twitter.
L’acord s’ha tancat amb els familiars i hereus de Gabriel Garcia Márquez. Els seus fills, Rodrigo i Gonzalo García faran de productor executius de la sèrie de televisió.

Gabriel García Márquez sempre havia estat reticent sobre l’adptació de l’obra, però sembla ser, que la bona acollida de la sèrie ‘Narcos’ i la pel·lícula ‘Roma’ han fet canviar d’opinió als hereus de l’escriptor colombià.

«Muchos años después, frente al pelotón de fusilamiento, el coronel Aureliano Buendía había de recordar aquella tarde remota en que su padre lo llevó a conocer el hielo

Aixó comença l’obra ‘Cien años soledad’ que descriu la ciutat de Macondo creada per Gabriel García Márquez. L’any 1967 l’escriptor Gabriel García Márquez publicava una de les obres cabdals de la literatura universal. ‘Cien años de soledad’ amb vendes que superen els 50 milions d’exemplars i traduccions a gairebé una cinquantena d’idiomes.

Ramdon House editava una edició de luxe il·lustrada per la xilena Luisa Rivera i amb una tipografia especial anomenada Enrico  creada pel fill de l’escriptor, Gonzálo García Barcha, coincidint amb els cinquanta anys de la seva publicació

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here