La presidenta de l’Associació d’Editors en Llengua Catalana (AELLC), Montse Ayats valora la nova edició de la Setmana del Llibre en Català que s’ha consolidat com un dels grans esdeveniments literaris en català.

Satisfacció també a l’Associació d’Editors en Llengua Catalana pel que fa a la valoració general de la darrera edició de la Setmana del Llibre en Català. Montse Ayats a presidenta de l’ AELLC ha destacat a L’Illa dels Llibres ‘Estem molt contents per la difusió als mitjans, per la presència de públic a les activitats i comprant llibres’.

Ayats assegura que des de l’Associació d’Editors en Llengua Catalana estan ‘molt feliços per consolidar un esdeveniment que va avançant per ser la gran festa de la literatura en català’.

La presidenta de l’AELLC ha volgut destaca també la presència d’editors i agents internacionals a La Setmana ”Cada any anem incorporant novetats a La Setmana i aquest any hem apostat per la presència d’agents i editors internacionals que han pogut veure la diversitat i vitalitat de l’edició en català’.

Una altra novetat d’aquest any ha estat la presència d’un estand on s’han pogut comprar títols d’autors catalans traduïts a altres llengües que ha despertat cert interès.

Pel que als reptes de cara al futur de La Setmana ‘és poder encabir tothom que ha demanat participar-hi a més d’aconseguir que més gent ens visiti a La Setmana del Llibre en Català”