Maruja Torres segueix amb la novel·la negra.

L’escriptora publica Sin entrañas, un nou cas de Diana Dial ambientada al Nil després de Fàcil de matar.

Segons Maruja Torres , ‘Sin entrañas’ és “una novel·la de trama neocolonial en què es barregen diversos ingredients, començant per un clar homenatge a la gran novel·la d’Agatha Christie ‘Mort al Nil’, amb molts elements paròdics i en clau d’humor, sense que per aquesta raó deixin de mostrar-se veritats com punys i misteris com piràmides”.

Sin entrañas compta amb ingredients força interessants ; un ritual faraònic, un assassinat, un creuer de luxe en una nau plena de sospitosos i d’enveges, i el riu Nil com a decorat.

Oriol Laclau i Masdeu, català il·lustre, magnat de la construcció i directiu de futbol de gran èxit social, viu al Caire envoltat de tots els luxes. L’empresari mor aparentment  per causes naturals en un creuer pel Nil.
Un any més tard, Diana Dial acaba d’instal·lar-se a Luxor, en la vila de la seva amiga Lady Roxana, germana d’Oriol Laclau. Aquesta li explicarà la mort delseu germà  que sempre ha sospitat  que va ser asassinat per algun dels passatgers del creuer.

 

Al alba, con un selecto grupo de elegidos, presumirá de los tesoros que acaba de recibir de El Cairo, nuevas piezas que los otros contribuirán a desembalar. Mucho ojo, como se os rompa esa estela os elimino de la lista; cuando se trata de mi colección de antigüedades no estoy para hostias. Nunca lo está. Él es rey, faraón, general.
Le han cerrado los ojos, y Oriol Laclau i Masdéu sabe que eso no augura nada bueno.