L'illa dels llibres

Marta Orriols rebrà el 9è PREMI L’ILLA DELS LLIBRES el 14 de setembre

L’acte de lliurament es  realitzarà el dissabte 14 de setembre a les 12:40h (Escenari 2) a l’avinguda de la Catedral de Barcelona coincidint amb la celebració de la Setmana del Llibre en Català.

La novel·la ‘Aprenent a parlar amb les plantes’ de Marta Orriols  ha guanyat el IX Premi L’Illa dels Llibres que s’atorga per votació popular amb la idea d’escollir el llibre l’any. 

El 14 de setembre coincidint amb la celebració de La Setmana del Llibre en Català es farà a l’escenari número 2 de l’avinguda de la Catedral a les 12.40h.

L’acte de lliurament que comptarà amb la presència de l’autora Marta Orriols i l’editor d’Edicions Periscopi Aniol Rafael i una posterior conversa sobre l’obra guanyadora a amb el director de L’Illa dels Llibres Jordi Milian.

L’Illa dels Llibres ha seleccionat 15 títols publicats entre el mes d’agost de 2018 i juliol de 2019 i que han estat escrites o traduïdes al català. Els lectors de L’Illa dels Llibres ha decidit amb el seu vot, en aquesta edició s’han rebut més de 3.100 vots, la novel·la guanyadora.

L’acte gratuït o obert a tothom també comptarà amb personalitats vinculades del sector editorial.

Des de l’any 2014 els guanyadors del premi reben també una escultura anomenada El Lector realitzada per l’artista Roser Oter.

Eduard Màrquez, Coia Valls, Albert Sánchez Piñol, Care Santos, Alejandro PalomasMaria Carme Roca,  Rafel Nadal  i Eva Baltasar han estat els guardonats en les anteriors edicions.

Exit mobile version