Arriba a les llibreries en català, Germanes fatals, la segona novel·la de les Bruixes del Discmón.

Mai Més Llibres publica en català un nou títol de Terry Pratchet després de la publicació de Guàrdies! Guàrdies!, Igualtat de Ritus, Morth, Déus menuts, El color de la màgia, La llum fantàstica i El meravellós Maurice i els seus rosegadors il·lustrats.

La novel·la compta amb la traducció d’Ernest Riera i les il·lustracions de Marina Vidal.

“Germanes fatals” és una reinterpretació del Macbeth de Shakespeare amb molt d’humor i feminisme. La novel·la conté ironia i tres bruixes que complicaran encara més la trama. Una obra protagonitzada per la Iaia Ceravellarda, un rei assassí i un nadó oblidat que reflexiona sobre la vida política i la monarquia.

Malgrat vendre més de 90 milions d’exemplars dels seus llibres, traduïts a 41 llengües, l’obra de Pratchet, era inèdita en català.

Terry Pratchet en la seva obra barrejava la fantasia i l’humor que el van convertir en un autor únic i irrepetible. Les seves novel·les van inspirar videojocs, pel·lícules i també jocs de taula. L’escriptor britànic va morir al març de 2015 als 66 anys, víctima de l’ Alzheimer.
Pratchet va publicar més de 80 llibres i va vendre més de 50 milions d’exemplars arreu del món. Publicar Terry Pratchet en català va ser un dels motius que va motivar fundar Mai Més Llibres, el segell dedicat a la ciència-ficció, fantasia i terror en català.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here