L'illa dels llibres

L’oest amb P K Pinkerton.

L’escriptora californiana Caroline Lawrence  és l’autora de la sèrie Pinkerton  protagonitzada per un nen detectiu a  l’oest americà a mitjans del segle XIX.

Pinkerton és  un nen de dotze anys orfe, incomprès i solitari amb una gran habilitat per la supervivència i les disfresses, i un defecte: és incapaç de llegir les faccions de la gent i no pot saber quan li parlen seriosament o en broma, o pitjor, si l’amenacen.

La novel·la   Es busca P.K. Pinkerton. EL cas dels bandits assassins (La Galera) és la primera novel·la  de la sèrie  i està ambientada a  Virginia City és una ciutat sense llei, on s’han concentrat tots els vividors de l’Oest que busquen fer-se rics.

Un predicador i la seva dona són assassinats per uns fugitius que busquen el mapa d’una mina de plata que els farà milionaris. El fill adoptiu de la parella no hi és, i els detectius decideixen perseguir-lo.
Per sort, P.K. Pinkerton comptarà amb l’ajuda de diversos personatges inoblidables, entre ells Sam Clemens, un periodista que serà recordat al futur pel seu pseudònim: Mark Twain

Exit mobile version