L’Illa dels Llibres participa al festival ‘El Baix és Cultura’

Una vintena d’ajuntaments del Baix Llobregat participen els dies 8, 9 i 10 de maig en el festival virtual a través de la xarxa social Instagram.

L’Illa dels Llibres participa en la presentació de l’entrevista a l’escriptora Núria Pradas que es podrà seguir a Instagram @elbaixescultura_zonanord a partir de les 17h d’aquest divendres.

Núria Pradas guanyadora del Premi Ramon LLull amb la novel·la ‘Tota una vida per recordar’ conversarà amb el director de L’Illa dels Llibres Jordi Milian sobre la nova novel·la de l’escriptora sesrovirenca.

La protagonista de la novel·la guanyadora del Premi Ramon Llull 2020 és una jove que somia en triomfar als estudis Disney i en el món de l’animació als anys 30 del segle XX.

Disney inmers en la producció de ‘Blancaneu’ i ‘Dumbo’ als anys 30, és l’escenari de la nova novel·la de Núria Pradas. La seva protagonista, la jove Sophie Simmons arriba als estudis Disney procedent de Nova York amb ganes de triomfar com a animadora. Sophie haurà de lluitar i fer-se lloc en un món dominat per homes.

 

L’objectiu del festival ‘El Baix és Cultura’ és potenciar, visibilitzar i donar suport directe als artistes locals dels municipis, un sector també castigat per la crisi de la COVID-19

El certamen cultural començarà aquest divendres 8 de maig i es realitzarà de manera simultània als 20 municipis participants a través de quatre canals d’Instagram.

El Baix és cultura  aplegarà més de 100 actuacions en directe, a través de quatre canals d’Instagram i amb els artistes actuant des de casa seva, des de cadascun dels 20 municipis.

Per facilitar el seguiment de les activitats programades, els ajuntaments participants han dividit la comarca en quatre zones geogràfiques, amb un canal específic per a cadascuna d’elles:

elbaixescultura_zonanord (Sant Andreu de la Barca, Martorell, Abrera, Sant Esteve Sesrovires i Esparreguera)

elbaixescultura_zonacentre (Molins de Rei, Cervelló, Sant Vicenç dels Horts, Vallirana, Pallejà i Sant Feliu de Llobregat)

elbaixescultura_zonafontsanta (Sant Joan Despí, Cornellà, Esplugues,  i Sant Just Desvern)

elbaixescultura_zonadelta (Sant Boi, Viladecans, El Prat, Gavà i Castelldefels).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here