L’especial d’estiu, el més vist del mes d’agost.

Les votacions del II Premi dels lectors de L’illa dels Llibres entre el més vist del més d’agost.

 

1-Votacions II Premi dels lectors de L’illa dels llibres. Llibre de l’estiu.
L’illa dels llibres selecciona  cada estiu, 15 títols perquè els seus  lectors puguin votar i així lliurar   el Premi dels Lectors de L’illa dels llibres al Llibre de l’estiu.
El mercader, de Coia Valls, ha estat el llibre més votat d’aquesta edició, amb  1.184  vots, seguit de L’avi de cent anys que es va escapar per la finestra, de Jonas Johanson, amb 1.093, i Dansa amb dracs, de George RR Martin, amb 1.075. En aquesta edició s’han rebut  8.641  vots.

2.Les recomanacions de l’estiu 2012. 15 novel·les per l’estiu 2012.

3-III Concurs fotogràfic.   Aquest estiu L’illa dels llibres ha convocai  la III edició del Concurs Fotogràfic d’Estiu. Més de 50 fotogtrafies s’han presentat aquest any,

4-‘Cinquanta ombres d’en Grey’: la novel·la eròtica convertida en bestseller. L’escriptora E L James ofreix una novel·la on barreja romanticisme i erotisme amb pràctiques  sexuals de domini i submissió.

5-Les recomanacions infantils i juvenils de l’estiu. L’escriptora Maria Carme Roca ha fet una selecció de recomanacions literàries dirigides als més menuts.

6-‘El mercader’ de Coia Valls guanya el Premi dels Lectors de L’Illa dels Llibres. La novel·la El mercader escollida com a Llibre de l’estiu 2012 pels lectors de L’illa dels llibres.

7-Andreu Martin desvetlla els secrets per escriure una novel·la. Ara Llibres publica Com escric, una guia adreçada a futurs escriptors.

8-El caçatalents caçat:  Headhunters  de Jo Nesbo. Jo Nesbo ha deixat   momentàniament el seu inspector Harry Hole protagonista de les anteriors novel·les (Pit-roig , Nèmesis, L’estrella del diablei  El redemptor  )  per oferir-nos Headhunters, una novel·la protagonitzada per un caçatalents i  que destaca pels seus constants  girs argumentals.

9-Aquest estiu, la samarreta de L’illa dels llibres!  L’illa dels llibres ha disenyat una samarreta exclusiva pels lectors de L’illa dels llibres.

10-Coia Valls agraeix en una carta  el Premi dels Lectors de L’illa dels llibres.  La novel·la El mercader, de Coia Valls (Edicions B), ha guanyat el Premi dels Lectors de L’Illa dels Llibres que s’atorga per votació popular amb la idea d’escollir el llibre de l’estiu de cada any.