Les tres bessones propossen un conte per a cada dia.

Un conte per a cada dia amb les tres bessones
Roser Capdevila
Beascoa
128 pàgines
A partir de 5 anys.

Les tres bessones protagonitzen tot un seguit de contes, a “Un conte per a cada dia amb les tres bessones”.  Es tracta d’un recull dels contes clàssics “La sireneta”, “El gat amb botes”, “Caputxeta Vermella”, “Pinotxo”, “El llop i els set cabretes”, “El vestit de l’emperador” i “El flautista d’Hamelí”.

Les tres bessones si la bruixa avorrida els hi ho permet reviuran i coneixeran als personatges dels contes. Les bessones ajudaran al gat amb botes a aconseguir que el seu amo sigui un marquès; descobriran que la dolça Caputxeta Vermella no és tan afable com creien; ajudaran a cobrar el seu deute al flautista d’Hamelín. i també ajudaran a Geppetto a buscar a Pinotxo. Però un cop més la bruixa avorrida intentarà fer la guitza a les bessones.
L’any 1983, Roser Capdevila va començar a crear les històries de l’ Anna, Teresa i Helena. Les tres bessones s’assemblen força però són fàcil de diferenciar si tenim en compte aquests consells: el color de la roba (verd, rosa o blau) a més del caràcter; o l’Helena sempre té molta gana, l’Anna és més romàntica i la Teresa és la més decidida.