Les noves reedicions d’Enid Blyton triomfen entre els joves lectors.

70 anys després, el llegat de Blyton segueix ben viu.

todalaseriemalorydefinitivaLes novel·les d’Enid Blyton  continuen interessant als joves lectors seixanta set anys després de la  publicació de Primer curso en Torres de Malory, el primer títol de la sèrie Torres de Malory.

L’editorial  RBA-Molino ha  estat la responsable de les reedicions de  les sèries de ‘Torres de Malory’  i ‘Aventuras’.

Fa un any que l’editorial va fer un rentat d’imatge a l’obra de Blyton amb noves il·lustracions i traduccions per acostar-se de nou  als joves lectors.
El resultat ha estat tot un èxit i un any després les vendes de la sèrie ‘Torres de Malory’ arriben als 1000.000 exemplars venuts. Xifra que calen  afegir als 100 milions d’exemplars venuts en els darrers  deu anys a tot el món de tota la seva obra.

Enid Blyton va publicar més de 700 novel·les entre 1915 i 1968 i la xifra de vendes supera els  500 milions de llibres a tot el món.  Torres de Mallory, Aventuras i Los cinco formen part de les sèries més llegides de l’autora britànica.   Ara la seva obra torna a l’actualitat amb noves il·lustracions i traduccions.

Reeditada tota la sèrie de Torres de Malory, l’editorial RBA fa el mateix amb la sèrie Aventura. De moment  podem trobar les noves versions d’Aventura  en el castillo, Aventura en la isla, Aventura en el valle i Aventura en el mar.   El mes de setembre es publicarà  Aventura en la montaña i Aventura en el barco, a l’octubre  Aventura en el circo i al novembre Aventura en el río.

 

aventurasblyton2

L’obra d’Enid Blyton segueix ben viva i sumant joves lectors d’arreu del món.
L’any 2008,  Enid Blyton va ser  escollida l’autora més estimada pels britànics  en un sondeig  realitzat  pels responsables del premi literari Costa Book Award.  Al segon lloc hi apareixia Roald Dahl (1916-1990), autor de i J K Rowling, la creadora de Harry Potter ocupava la tercera posició.