Les novel·les de Camilla Lackberg s’adapten al còmic

Léonie Bischo i Olivier Bocquet signen l’adaptació gràfica de ‘La princesa de hielo’ (Maeva) de l’escriptora sueca

Camilla Lackberg Comic

La princesa de gel és la novel·la on Camilla va iniciar la sèrie  de crims situats a la població de pescadors de Fjällbacka protagonitzats per l’escriptora Erica Falck i el seu marit policia Patrick Hedströn.

Després de La princesa de gel, Camilla Lackberg consolidaria una carrera com a escriptora  negrecriminal amb els títols Els crits del passat, Les filles del fred, Crim en directe,  Empremtes que mai s’esborren, L’ombra de la sirena,  Els vigilants del far i  La mirada dels àngels. Avui en dia la xifra de llibres venuts supera els 12 millions d’exemplars

La princesa de hielo-Camilla LackbergLes novel·les de Camilla Lackberg també han estat adaptades a la televisió de la mà de la  productora sueca Tre Vänner a partir dels personatges creats per l’escriptora, qui també fa fet les tasques de productora i guionista de la sèrie  ‘Los crímenes de Fjällbacka’.

I ara Léonie Bischo i Olivier Bocquet signen l’adaptació gràfica de ‘La princesa de hielo’ (Maeva) de l’escriptora sueca

En el primer lliurament de la sèrie, el retorn  d’Erica Falck al seu poble natal de Fjallbacka, a la costa sueca, és lluny de ser plàcida o alegre. Ha heretat la casa dels seus pares, morts fa poc en un accident de trànsit, i intenta acabar la biografia que té entre mans. Un dia, mentre passeja, un veí l’avisa que ha descobert el cadàver d’Alex Wijkner, la seva amiga d’infantesa, a la banyera —l’aigua gelada—, amb les venes tallades. Amb la idea d’escriure un llibre, l’Erica investiga sobre la vida i la mort de la seva amiga i ben aviat descobreix que esperava una criatura. L’autòpsia confirma les seves sospites: l’Alex ha estat assassinada.

Aprofitant la celebració de la BCNegra, La Casa del Llibre de Rambla Catalunya de Barcelona exposarà del 30 de gener al 7 de febrer, originals de la novel·la gràfica La princesa de hielo.

camilla lackberg comic