Les històries d’en Patatu tornen al teatre

Ángels Bassas junt amb la companyia Únics produccions presenten al cicle Petit Romea del Teatre Romea

Patatu

L’adaptació teatral  a càrrec de l’actriu i creadora del personatge  Àngels Bassas sota la  coproducció de la companyia Únics Produccions.
Les aventures d’en “Patatu” és una co-producció del Grec Festival de Barcelona 2014 i Únics produccions que es va estrenar el passat 19 de juliol en el marc del Minigrec 2014 i ara arriben al Romea.
A l’espectacle teatral no hi faltaran en el Patatu i el Mag Martí  que viuran mil històries al poble de Patatum al costat de la bruixa Malèvola, la fada llumeta, les tres bruixes del bosc o el gegant Pitxurrini.

L’actriu Àngels Bassas explicava a L’illa dels llibres  recorda que ’Patatu, l’espectacle, no és teatre per a nens. És el teatre dels nens. Vull que xalin ells, però també els pares’.

En Patatu va néixer com un personatge que servia per entretenir al seu fill quan el portava a l’escola  ‘quan el meu fill tenia dos anyets vaig inventar Patatu. Quan va començar l’escola amb tres anys, per animar el trajecte i la nova etapa escolar, li explicava un conte d’en Patatu. Poc a poc,el món patatu va anar creixent amb tota una familia de personatges i cada dia en Martí em demanava una nova aventura d’en Patatu”.

L’espectacle  compta amb la música original de Juan Flores, P. J. Hermosilla i Marcel Botella.
Després de la bona acollida de les històries d’en Patatu amb 10 títols publicats a l’editorial La Galera ara torna a l’escenari teatral.

L’estrena és el proper diumenge 14 de desembre a les 12h  al Petit Romea i estarà fins el 25 de gener de 2015.

 

 

 

 

Recomanat a partir de 3 anys

Espai: Teatre Romea (C/Hospital, 51 bcn)
Funcions: 14, 21, 28 i 30 de desembre i 4, 11 i 25 de gener 2015 a les 12 h.