L'illa dels llibres

Les històries d’en Patatu arriben al teatre

Dins del Festival MiniGrec arriba la proposta de l’actriu i escriptora Àngels Bassas basada en el conegut personatge infantil.

Després de la bona acollida de les històries d’en Patatu amb 10 títols publicats a l’editorial La Galera, el Mini Grec,  la secció infantil del Festival Grec estrenarà al Mercat de les Flors dies  19 i 20 de juliol  l’adaptació teatral  a càrrec de l’actriu i creadora del personatge  Àngels Bassas sota la  coproducció de la companyia Únics Produccions.

A l’espectacle teatral no hi faltaran en el Patatu i el Mag Martí  que viuran mil històries al poble de Patatum al costat de la bruixa Malèvola, la fada llumeta, les tres bruixes del bosc o el gegant Pitxurrini.

L’actriu Àngels Bassas explicava a L’illa dels llibres  recorda que ’Patatu, l’espectacle, no és teatre per a nens. És el teatre dels nens. Vull que xalin ells, però també els pare’

En Patatu va néixer com un personatge que servia per entretenir al seu fill quan el portava a l’escola  ‘Quan el meu fill tenia dos anyets vaig inventar Patatu. Quan va començar l’escola amb tres anys, per animar el trajecte i la nova etapa escolar, li explicava un conte d’en Patatu. Poc a poc,el món patatu va anar creixent amb tota una familia de personatges i cada dia en Martí em demanava una nova aventura d’en Patatu.

L’espectacle Patatufantàstic compta amb la música original de Juan Flores, P. J. Hermosilla i Marcel Botella.

 + INFORMACIÓ Entrevista amb Àngels Bassas

El Patatu s’estrena al MiniGrec el proper 19 de juliol a la Sala Ovidi Montllor del Mercat de les Flors a les 18.00h i repetirà l’endemà al mateix lloc i horari. Les entrades es poden comprar al bcn.cat/grec o el Tiquet Rambles al Palau de la Virreina.

Exit mobile version