Les figuretes del pessebre i Les festes de Nadal i il·lustrades per Pilarín Bayés i Roser Calafell

les festes de nadal i figuretes pessebre

La col·lecció tradicions de La Galera segueix oferint nous títols.  Pilarín Bayés és l’encarregada de fer les il·lustracions del poema que Lola Casas ha dedicat al pessebre una de les tradicions més arrelades a casa nostra.

Les figuretes del pessebre inclou un desplegable  amb un paissatge  de pessebre i adhesius de les figuretes per poder jugar al mateix temps que anem llegint el conte.

Per la seva banda el tàndem format per Anna Canyelles i l’il·lustradora Roser Calafell  dediquen  tot un conte a les festes nadalenques protagonitzat per l’Elies i la Bet dos germans que  estan neguitosos perquè comencen Les festes de Nadal. i les seves tradicions: la fira de Santa Llúcia, els Pastorets, Nadal, sant Esteve, els Innocents, l’Home dels Nassos, cap d’Any i Reis…I carn d’olla, canelons, neules i torrons! I els regals. I les Nadales! I el pessebre, i l’avet!

superpunta

 

Finalment La Galera ha publicat  Súper pinta i escriu el Nadal, un quadern d’activitats que inclou els contes Els reis Mags d’Orient, El caganer i El tió de Nadal

 amb il·lustracions en blanc i negre per pintar i el text en punts per resseguir i practicar la cal·ligrafia. El quadren també inclou la carta als Reis Mags d’Orient.