Les aventures del Drac Coco.

Les aventures del drac Coco aconsegueix despertar als més joves el plaer per la lectura, amb unes històries plenes d’aventures i misteris. El Drac Coco ha triomfat en diferents països com Alemanya, Xina i França.
Ara aquest drac ha decidit quedar-se a casa nostra amb la publicació de les seves aventures de la mà de l’editorial La Galera que s’ha encarregat de la publicació en català i castellà.
Ingo Siegner, un exbanquer que viu i treballa a Hannover, és l’autor de les històries del Drac Coco. Després de viatjar per tot el món, va decidir tornar al seu poble natal per dedicar-se als més petits.

 Aquestes són les aventures del Drac Coco publicades en català.

     

El petit drac Coco fa la volta al món.
L’Òscar, amic d’en Coco, ha estat segrestat! El nostre petit drac, és clar, decideix alliberar-lo. Però, per on començar? Per sort, troba una carta amb una pista que pot seguir. Aquesta el conduirà a Londres, i d’allà a París i a la Xina. Una aventura extra-gran que inclou, a més, les veritables cartes amb les pistes, reals, escrites a mà i amb els seus sobres.

El petit drac Coco i el gran mag
En Coco fa un gran petit descobriment: hi ha un país sencer, diminut, dins d’una ampolla! I, per si això fos poc, el bruixot dolent en Barbeta de Cabra en té el poder. En Coco haurà d’ajudar el governant legítim, el Gran Mag, a recuperar el seu país.

El petit drac Coco i el vampir
A l’illa del Drac, on viuen el drac Coco i la por espí Matilde, ha aparegut un vampir! Resultarà una amenaça o es convertirà en un nou amic dels nostres protagonistes? El que està clar és que aquests ullals a la seva boca no en desperten gaire confiança…

El petit drac Coco i les seves aventures
El petit drac Coco ha d’enfrontar-se amb el mag Barbeta de cabra i amb la Bruixa Rubínia. La gran sort és que té uns bons amicsper ajudar-lo: el porc espí Matilde i el drac gegant Amadeu.

El petit drac Coco i el cavaller negre.
El malvat cavaller negre a capturat l’oncle Ignasi. En Coco, el petit drac, haurà de rumiar un bon pla per salvar-loamb l’ajuda dels seus amics: la Matilde, el porc espí, i en Guillem, el trobador.