La nova etapa de l’editorial compta amb nous dissenys i col·leccions.

Ernest Folch compta amb una àmplia experiència en el món editorial després del seu pas per Quaderns Crema, Empúries, Grup 62, RBA, Ara Llibres i Ediciones B.

Ara, dirigeix la nova etapa de l’editorial Navona i ho fa amb “amb nous llibres, un nou i elegant disseny, nous autors i noves col·leccions, però manté la personalitat i el segell de qualitat característics des de la seva fundació. Tornem amb grans propostes, ordenades al voltant de quatre sèries o col·leccions” assegura Folch.

La Sèrie M representa la ficció moderna i s’inaugura amb La llibretera de París, la biografia novel·lada de Sylvia Beach, fundadora de la llibreria Shakespeare&Co, just quan es compleix un segle exacte que publiqués, desafiant la censura, l’Ulysses de James Joyce.  En aquesta col·lecció també publicaran el debut de Marta Buchaca amb Sis mesos d’hivern.

En castellà Navona publicarà Días detenidos de Guillermo Ruiz Plaza i El combate interminable de Juan José Flores, una novel·la de suspens amb Jorge Luis Borges com a convidat especial.

La Sèrie R, destinada a grans recuperacions i s’estrena amb  la publicació de L’Evangeli segons Jesucrist i L’home duplicat, de José Saramago, coincidint amb el centenari del seu naixement. Editaran per primera vegada en català La festa de Margaret Kennedy i rescataran Trens rigorosament vigilats de Bohumil Hrabal.

A la Sèrie Ineludibles publicaran per primera vegada agrupades les Comèdies de Shakespeare en la traducció canònica de Salvador Oliva. En castellà Navona publicarà Dime mi nombre. Poesía completa  Poesía Completa de Sylvia Plath,  Alamedas oscuras del Nobel Ivan Bunin i Los libros de la selva de Rudyard Kipling amb traducció de Rebeca Bouvier.

A la Sèrie Bio, Ennatu Domingo donarà el testimoni impactant sobre la seva infància a Etiòpia i Josep Corbella ens descobrirà a Josep Baselga. En castellà la Série Bio s’entrenarà amb Verdades a la cara de Pablo Iglesias a més de les traduccions de Josep Corbella i Ennatu Domingo.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here