Amb aquest volum l’editorial inicia la publicació tota l’obra del nou Premi Nobel de Literatura que continuarà amb Crónicas I , Tarántula i Fotorretórica de Hollywood.

bob-dylanMalpaso presenta una edició bilingüe en anglès i castellà de gairebé 500 cançons de Bob Dylan amb traducció de Miguel Izquierdo i José Moreno.

En gairebé 1.300 pàgines, ‘Letras completas 1962-2014’ inclou tota la producció musical. Segons destaca l’editorial ‘aquesta edició ofereix, per fi, la possibilitat d’explorar el vastíssim univers poètic de Bob Dylan, des dels seus primers intents professionals com a cantautor contestatari i ídol de la seva generació, fins al dia que va abraçar les armes de rocanrol i va electrificar el seu imaginari musical. Amb aquesta transformació també arribaria un nou llenguatge poètic i la seva inclusió definitiva a l’Olimp del rock’.

El 13 d’octubre, Bob Dylan va ser guardonat amb el Premi Nobel de Literatura. El jurat li concedia el guardó  per crear “una nova expressió poètica de la música popular americana”. Autor de clàssics de la música del segle XX com Blowin in the wind,  The times they are A-changing o Blonde on blonde,  Bob Dylan ha estat guardonat amb un Oscar, Grammy, el Príncipe de Asturias de las Artes 2007 i el premio Pulitzer en 2008.