L’editorial Blackie Books celebra el cinquè aniversari amb un vídeo molt especial

Dirigida per Jan Martí, Blackie Books s’ha consolidat com una editorial independent  de qualitat, oferint un catàleg diferent i fresc.

Blackiealta14cm-300x300L’editorial barcelonina creada a finals del 2009 ja demostra tota una declaració d’intencions en la seva página web ‘’ no sabríem explicar-los cap a on va el nostre catàleg ni quins són els criteris que seguim, però estem convençuts que, d’alguna manera, i sense saber per què, ho entendran vostès sols. Confiem cegament en això. Diguem que la nostra col·lecció s’explica per si mateixa, a través de cada llibre”.

La constelación del Perro de Peter Heller, Catherine de Patrick Modiano, El nen que sabia parlar l’idioma dels gossos de Joana Gruda, Lolito de Ben Brooks, Quan jo tenia cinc anys em vaig matar de Howard Buten o  Signatura 400 de Sophie Divry són bona part de les obres destacades del catàleg de Blackie Books.

Ara volem compartir la celebració del cinquè aniversari amb un video molt especial d’Olga Capdevila i  realització d’Edgar Lledó.