Bel Olid, Ricard Ruiz Garzón, Sebastià Portell i altres autors/es han participat del recital celebrat al Centre Penitenciari Brians 2.

Amb l’objectiu de reivindicar la llibertat d’expressió, l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana amb la col·laboració del Centre Penitenciari Brians 2, el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya i la Institució de les Lletres Catalanes, ha celebrat al Centre Penitenciari Brians 2 un recital literari que ha comptat amb la participació de diversos socis poetes i membres de la junta directiva de l’associació: Eduard Carmona, Jordi Martín Lloret, Bel Olid, Marta Pérez Sierra, Sebastià Portell, Jordi Roig Pi, Marta Rovira, Ricard Ruiz Garzón i Ester Xargay.

Els participants han llegit fragments de prosa i poemes propis i d’altres autors, que incidien en la llibertat d’expressió i en la defensa dels drets individuals i col·lectius.

El recital, que s’ha fet al teatre del centre penitenciari, també ha servit per fer entrega d’un petit lot de llibres a la biblioteca.