La volta dels 25 de Marc Serena

La volta dels 25
Marc Serena
La Magrana
304 pàgines.

Marc Serena quan va fer 25 anys va reunir els seus estalvis i va marxar a fer la volta al món. Començava llavors un projecte que l’ha fet viatjar arreu del  món i compartir experències amb 25 joves de la seva edat,25 anys, de 25 països diferents.

Amb la volta dels 25, buscava els puns en comú, les preocupacions de cada jove, les vivències i també el reptes de futur. Entre aquests joves, en Marc Serna va conèixer a una maori de Nova Zelanda, una futura cosmonauta russa,  una ecologista xinesa, una mare de família del sud d’Àfrica, un xaman peruà, un pescador filipí entre d’altres.
La volta dels 25 s’ha pogut seguir a través d’un bloc, Lavoltadels25.cat.  El bloc anava informant del desenvolupament del viatge. L’èxit del bloc va fer que fos considerat per les guies Lonely Planet com el millor web de viatges del 2009 en llengua no anglesa després de rebre els vots d’un miler d’internautes de tot el món i de ser valorat per un jurat internacional. També va ser reconegut com el millor bloc personal de l’any als Premis Blocs Catalunya 2009.
Ara es publica el llibre del viatge amb 25 capítols que corresponen als 25 joves que Marc Serena va conèixer durant La volta dels 25.