La Universitat de Barcelona crea un Màster en Literatura en l’Era Digital.

El màster que començarà el proper mes de novembre està organitzat per la Universitat de Barcelona i el Grup 62 i impartit pel grup Hermeneia d’investigació digital.

Destaca en aquest Màster en Literatura en l’Era Digital,  el curs d’Especialització en literatura digital, on s’analitzarà el paper de la literatura en el conjunt de pràctiques culturals que tenen lloc en el ciberespai.
Per una altre banda el màster també compta amb un curs d’Especialització en creació i edició de continguts digitals que és de carácter pràctic i que permet aconseguir un coneixement bàsic de les eines indispensables per a la creació de continguts literaris digitals.

El màster està dirigit especialment a filòlegs, humanistes, crítics d’art i literatura o de mitjans digitals, docents, documentalistes, editors de revistes digitals o portals d’Internet, dissenyadors de continguts digitals, gestors de continguts digitals, periodistes i escriptors.

El màster està dirigit per la Dra. Laura Borràs Castanyer, Llicenciada en Filologia Catalana (1993) i doctora en Filologia Romànica (1997) per la Universitat de Barcelona, amb Doctorat Europeu (1997) i Premi Extraordinari (1998). Professora de Teoria de la literatura a la Universitat de Barcelona.
Per a més informació i matriculació podeu clicar en aquest enllaç.

1 COMENTARI

Comments are closed.