L'illa dels llibres

La seu social de Planeta continuarà a Madrid i de moment no es planteja tornar a Catalunya

El president del Grupo Planeta, Josep Crehueras considera que les ‘condicions no han canviat’, tot i que assegura que ”des del punt de vista operatiu el canvi no ha tingut transcendència”.

A un dia del lliurament del Premio Planeta, el grup editorial ha fet la tradicional roda de premsa prèvia que serveix per presentar les 10 novel·les finalistes a més de fer balanç de la situació actual del món editorial i del grup.

El president del Grupo Planeta ha volgut destacar que de moment no es plantegen tornar a portar la seu social a Catalunya en referir-se que ‘de moment les condicions no han canviat’ per tant ‘ens mantenim ferms amb la decisió’. Ha destacat que els motius del canvi de seu social va ser per ‘la inseguretat jurídica i per protegir els interessos dels col·lectius que es relacionen amb el grup’.

Crehueras
 ha assenyalat “Sé que avui hi ha moviments que indiquen que seria una tornada a la normalitat” el fet que les empreses tornin a Catalunya però ‘nosaltres no ens ho hem plantejat perquè entenem que no ha canviat la situació i en el moment que això canviï ens ho plantejaríem’.

La seva concessió tindrà lloc el dilluns 15 d’octubre al Palau de Congressos de Catalunya a Barcelona, durant el transcurs d’un sopar literari.

Exit mobile version