Del 9 al 18 de setembre el Moll de la Fusta acull una nova edició amb  més expositors i novetats.

Celebrar quatre dècades de la Setmana del Llibre en Català es convertirà en una gran esdeveniment. La Setmana ha experimentat un gran creixement els darrers anys, però la nova edició que arrancarà el 9 de setembre creixerà segons els organitzadors “amb més espai recreatiu, més metres quadrats, més activitats i més participants que mai”.  Està prevista la instal·lació de  84 mòduls amb una gran representació del sector editorial català: més de 200 segells editorials, 230 capçaleres de revistes i 18 llibreries.

S’ampliaran els escenaris per acollir activitats i continuarà l’espai familiar, les zones de lectura, l’espai d’exposicions i, fins i tot, una petita àrea gastronòmica.

No hi faltaran les entreviste si converses amb autors nacionals i internacionals, signatures, taules rodones, recitals de poesia i concerts.

Joan Carles Girbés, director editorial d’Ara Llibres i president de La Setmana, ha destacat que, després de les diverses consultes amb els expositors, gremis i institucions implicades, “La Setmana s’estableix ja de manera definitiva al Moll de la Fusta amb una ferma voluntat de créixer en presència i activitat. De fet, en aquesta edició ampliem l’espai d’exposició de 69 mòduls a 84 per mostrar, amb mòduls més grans que els últims anys, tota la riquesa del sector del llibre en català: més de 200 segells editorials i 230 capçaleres de revistes. L’ampliació de 3 a 4 escenaris contribuirà, també, a impulsar la programació d’activitats per refermar el paper d’esdeveniment de referència anual per autors, editors, lectors i amants del llibre en català”.

El cartell de La Setmana ha estat dissenyat per Luci Gutiérrez amb l’objectiu segons els organitzadors  de “reflectir la riquesa del llibre i de la lectura, en un to alegre i festiu, fent referència als 40 anys de La Setmana.”

El comitè organitzador de La Setmana del Llibre en Català està encapçalat per EDITORS.CAT i hi participen el Gremi d’Editors de Catalunya, l’APPEC, el Gremi de Llibreters de Catalunya, el Gremi de Distribuïdors de Publicacions de Catalunya, Biblioteques de Barcelona i l’Institut Ramon Llull. Així mateix, compta amb el suport i col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona i del Ministerio de Cultura.

L’ILLA DELS LLIBRES A LA SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ

Des de l’any 2013, L’Illa dels Llibres participa activament a la Setmana del Llibre en Català amb el lliurament del PREMI L’ILLA DELS LLIBRES, el guardó literari a obra publicada on els lectors decideixen amb el seu vot l’obra guanyadora.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here