La Setmana del Llibre en Català del 6 al 15 de setembre.

L’illa dels llibres organitzarà el dissabte 7 de setembre una jornada dedicada a la Literatura Infantil  i Juvenil

setmana llibreAquest any es presentaran al voltant de  250 activitat, destacant les presentacions de llibres, tallers, itineraris i recitals, destinats a fomentar la lectura en llengua catalana i donar visibilitat als comerciants del sector.
L’esplanada de l’Avinguda de la Catedral de Barcelona tornarà a ser l’escenari de la Setmana del Llibre en Català.

La nova edició vol aplegar  67 expositors i un any més l’esplanada de la Catedral esdevindrà la “Ciutat de la Lectura”, amb les seves avingudes i places.
Cada plaça comptarà amb un escenari, on tindran lloc presentacions, debats, lectures i concerts i també trobarem espais amables de joc i descans.

La celebració dels centenaris de Salvador Espriu i Joana Raspall comptaran amb diverses activitats la Setmana.
L’il·lustrador Gino Rubert ha cedit   la pintura ‘Hide and seek’ (‘Amagatall’)  al punt de llibre commemoratiu de l’edició del 2013,  al costat d’altres creacions dels pintors barcelonins Helena Basagañas i Santi Moix.

L’illa dels llibres organitzarà el dissabte 7 de setembre d’11.00 a 13.00h una jornada dedicada a la Literatura Infantil  i Juvenil  amb la presència d’editors, llibreters, escriptors i responsables de blocs i mitjans digitals dedicats a la literatura infantil i juvenil.

punt de llibre setmana 2013