La nova edició de la Panera Literària, el més llegit del mes de novembre

Consulta els 10 articles més llegits del mes de novembre a L’Illa dels Llibres.

02- lots3001-Nova edició de  la Gran Panera Literària de L’Illa dels llibres.
Aquest Nadal L’illa dels llibres sorteja una GRAN PANERA LITERÀRIA  formada per diferents 14 lots de llibres.
Per poder participar  i guanyar un dels lots, només cal  que ens recomanis una novel·la a l’adreça de correu  promocio@illadelsllibres.com indicant a l’assumpte del correu ‘Sorteig Panera’.
Indica’ns el teu nom, cognoms i telèfon de contacte  i entre tots els participants sortejarem els 14 lots de llibres.

2-L’Illa dels Llibres, 8 anys compartint l’actualitat literària.
Després de vuit anys a la xarxa, L’Illa  dels Llibres continua amb més força que mai amb nous reptes. 8 anys de L’illa dels Llibres, 8 raons per continuar oferint l’actualitat literària

3-Wonder, una novel·la molt humana. 
Comparable amb l’excel·lent novel·la de Mark Haddon, ‘El curiós incident del gos a mitjanit. Wonder és una faula sobre la superació personal i la lluita contra les adversitats. R J Palacio debuta com a escriptora  amb Wonder/ La lección de August  (La Campana/Nube de tinta), després de treballar com a dissenyadora  de portades de llibres.

4-Un tastet de… ‘Mariona’ de Pilar Rahola.
Llegeix el primer capítol de la segona novel·la de la periodista i escriptora catalana. Ambientada, entre 1820 i 1870  durant la revolució industrial catalana, Mariona serà testimoni dels canvis polítics i socials i de la seva consciència de dona i ciutadana en una època convulsa.

5-Més de 40 autors partiparan en el primer Mercat de Nadal del Llibre.
Tertúlies, tallers i signatures d llibres formen part de les activitats organitzades en el primer Mercat de Nadal del Llibre.
El Mercat busca emular els tradicionals mercats nadalencs de les principals ciutats europees però centrat en la literatura, els llibres i els seus escriptors

6-Un tastet de…  ‘El capítol del Julian’ la continuació de ‘Wonder’
Us oferim els primers capítols de la continuació  de la novel·la de R. J. Palacio.
Després de l’èxit aconseguit amb Wonder, l’escriptora nord-americana publica el segon llibre que segueix la història iniciada fa dos anys , protagonitzada per l’August, un nen de 12 anys amb una malformació a la cara i que  des de ben petit ha patit tot un seguit d’operacions que l’han allunyat de l’escola i del món

7-L’aigua és això, el discurs de David Foster Wallace.
L’editorial Periscopi segueix apostant per la traducció en català  de l’obra del desaparegut escriptor  David Foster Wallace, després de la publicació de L’escombra del sistema l’any 2013.

8-Entrevista: Núria Pradas ens obre les portes als orígens de la Biblioteca Nacional de Catalunya.
L’escriptora publica ‘La noia de la biblioteca’  per oferir-nos una novel·la ambientada entre els anys 1909 i 1914  per ser testimonis del naixement de la Biblioteca Nacional de Catalunya.

9-Barcelona, capital de la novel·la històrica de 17 al 22 de novembre.
Santiago Posteguillo, Maha Akhtar , Coia Valls, Maria Carme Roca, Javier Sierra, Xulio R Trigo, Víctor Amela, Carme Melchor i Joan-Daniel Bezsonoff entre els autors més destacats presents a la segona edició de la Setmana Barcelona Novel·la Històrica

10-Jordi de Manuel, Premi Ictineu 2014 amb ‘La decisió de Manperel’.
Els PREMI ICTINEU  vol premiar les millor publicacions en l’àmbit fantàstic  ja sigui ciència-ficció, fantasia o terror i que han estat editades l’any anterior.
Els VI Premis Ictineu 2014 es van lliurar a la sala d’actes de la Biblioteca  Tecla-Sala de l’Hospitalet de Llobregat el 22 de noviembre.