La novel·la compta amb moltes referències literàries i cinematogràfiques, però sobretot musicals que aporten una variada banda sonora.

Bob Dylan, Janis Joplin, Radiohead, Antònia Font o peces de música clàssica formen part de la llista musical de la novel·la “Les calces al sol” de Regina Rodríguez Sirvent. La novel·la publicada per La Campana ha estat guardonada amb el 13è Premi L’Illa dels Llibres.

Des de clàssics dels setanta com “Me and Bobby Mc Gee” de la cantant Janis Joplin a “Blowin’ in the wind” de Bob Dylan. Per les pàgines de “Les calces al sol” també sonen “New York, New York” de Frank Sinatra o “Born in the Usa” de Bruce Springsteen.  La protagonista de la novel·la somia en veure en concert a Las Vegas a Radiohead i per aquest motiu no hi falta “Creep”, un dels èxits de la banda. Els Strokes també fan aparició a la novel·la al costat de la gran Amy Winehouse amb “Back to Black”.
La música clàssica esta representada per peces de Bach i Mozart i a la part més institucional de la novel·la comptem amb els himnes de Catalunya, els Estats Units i del Barça. Com a curiositat, a la banda sonora de la novel·la també podem escoltar “Mi carro” de Manolo Escobar, “Volver” de Carlos Gardel i una curiosa cançó titulada “El conejo de mi novia” de Leo Rubio.
I entre tanta varietat, també sona “Wa Yeah!” d’Antonia Font.

Les calces al sol, una novel·la que és llegeix i també s’escolta.

 

10 DE SETEMBRE, LLIURAMENT DE l’13è PREMI L’ILLA DELS LLIBRES

L’acte de lliurament del Premi L’Illa dels Llibres es realitzarà el diumenge 10 de setembre a les 12.30 h a l’escenari 1 del Moll de la Fusta de Barcelona coincidint amb la Setmana del Llibre en Català.

El lliurament del 13è PREMI L’ILLA DELS LLIBRES, serà presentat pel director de L’Illa dels Llibres, Jordi Milian i comptarà amb la presència de l’escriptora Regina Rodríguez Sirvent  a més personalitats procedents del sector editorial i lectors de la web. L’escriptora i actriu Coia Valls farà lectura de fragments de l’obra.

L’escriptora rebrà l’escultura “Ànima lectora” de l’artista Roser Oter.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here