La fotografia també és protagonista a la BCNegra 2014

Dues exposicions fotogràfiques capten l’essència de la BCNegra.


Ana-Portnoy-2

La fotògrafa Ana Portnoy ofereix  fins el 10 de febrer al Centre Cívic Pati Llimona l’exposició  ‘Un tret a l’autor”. Es tracta d’un  recull de retrats realitzats per la fotògrafa argentina a escriptors de novel·la negra establerts a Barcelona, o durant el seu pas per la ciutat.
A l’exposició podem veure fotografies realitzades entre d’altres  a escriptors com
Petros Márkaris, Juan Madrid, Maruja Torres, Lorenzo Sila, Dolores Redondo o Börge Hellström.

Lloc: Centre Cívic Pati Llimona
Carrer Regomir, 3 de Barcelona
Horaris: De dilluns a divendres de 09.00 a 21.30h   i Dissabtes de 10.00 a 14.00h i, de 16.00 a 20.00h

 

barcelona-mira-en-negre-posterLa Galeria Valid Foto ofereix fins els 8 de març l’exposició  col·lectiva Barcelona mira en negre, que finalitza el 8 de Març de 2014.

El més interessant de l’exposicó es veurecom deu fotògrafs han convertit en imatges deu novel·les negres ambientades en els racons més foscos de la ciutat.

Hi participen: Albarrán-Cabrera (Los mares del sur, de Manuel Vázquez Montalbán), Álvaro Sánchez Montañés (La mort del corredor de fons, de Jordi de Manuel), Berta Vicente (El sonido de la noche, de Xavier B. Fernández), Faustí Llucià (Crónica sentimental en rojo, de Francisco González Ledesma), Gabriele Merolli (Cop a la Virreina, d’Andreu Martín i Carles Quílez), Joan Teixidor (L’estiu de les joguines mortes, de Toni Hill), Lea Tyrallova (No llames a casa, de Carlos Zanón), Miguel Ángel Nalda (Don de lenguas, de Rosa Ribas), Montse Campins (Drecera al paradís, de Teresa Solana) i Nati Martínez (Un día volveré, de Juan Marsé).

Lloc: Galeria Valid Foto BCN
Carrer Bonaventura Muñoz, 6 baixos Barcelona
Horaris: De dimarts a dissabtes de 10:00 h a 14:00 h i, de 17:00 h a 20:00 h