S’espera un nivell de vendes similar a l’anterior de la pandèmia, tenint en compte que a l’edició passada, condicionada per les restriccions, es van vendre un milió de llibres.

La Cambra creu que aquest Sant Jordi sense restriccions serà un punt d’inflexió en la consolidació de l’increment de l’índex de lectura i per ajudar a la recuperació del sector del llibre.

Patrici Tixis, president de la Cambra, creu que “aquest Sant Jordi pot ser un punt d’inflexió en la consolidació de l’increment dels índexs lectors consignats els dos darrers anys i per ajudar a la recuperació del sector del llibre”.

La Cambra està convençuda que aquest pot ser un “gran Sant Jordi”, amb un nivell de vendes similar a l’anterior de la pandèmia, tenint en compte que a l’edició passada, condicionada per les restriccions, es van vendre un milió de llibres.

La presidenta del Gremi de Llibreters de Catalunya, M. Carme Ferrer recorda que “Hi ha moltes ganes de fer i recuperar Sant Jordi, de trobar-se amb les llibreries i els autors i autores, de carrer. Estem segurs que es traduirà en molta participació i vendes arreu de Catalunya”, diu, presidenta del Gremi de Llibreters.

La Cambra del Llibre de Catalunya, institució que agrupa els gremis i associacions d’editors, llibreters, distribuïdors i de la comunicació gràfica de Catalunya, preveu un Sant Jordi molt participatiu atès que la diada es podrà celebrar sense restriccions. A més, a nombroses poblacions de Catalunya s’ha apostat per un model organitzatiu que facilita la celebració de la festa amb espais propis, amplis i senyalitzats per als professionals del llibre i de la rosa.

Després de dos anys de pandèmia i restriccions, el Sant Jordi 2022 vol augmentar l’oferta, amb més parades i amb més autors i signatures, a part de les múltiples activitats paral·leles que giren al voltant del llibre i en convivència amb la celebració d’entitats i la ciutadania que per Sant Jordi tornaran a omplir places i carrers.

En aquets sentit, el Gremi de Llibreters de Catalunya habilitarà un microsite en el seu web on podreu trobar totes les llibreries de Catalunya i, pel que fa a Barcelona, els planells dels diversos espais professionals amb la relació de parades de cadascun i enllaços amb els seus webs o xarxes per veure’n les activitats.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here