Juan Goytisolo candidat al Premi Internacional de Literatura Man Booker.


A més de Goytisolo són finalistes Philip Roth, Amin Maalouf,  John Le Carre, James Kelman, Phillip Pulman, Marilynne Robinson, David Malouf, Dacia Maraini, Amin Maalouf , Rohinton Mi,  Wang Anyi i El seu Tong.

El Premi Internacional de Literatura Man Booker es lliura cada dos anys i està dotat amb 60.000 lliures (uns 68.000 euros).
El guanyador del Premi Internacional Man Booker 2011 serà anunciat el proper 18 de maig en el marc del Festival d’escriptors de Sídney i la cerimònia de lliurament dels premis tindrà lloc el 28 de juny.
El Man Booker Internacional, que es falla cada dos anys i premia  un escriptor la producció literària del qual sigui en anglès o hagi estat traduïda a aquest idioma.
El guanyador del Man Booker,  en anteriors edicions va ser atorgat a l’albanès Ismail Kadaré (2005), el nigerià Chinua Achebe (2007) i la canadenca Alice Murno (2009).
El Man Booker Internacional és la versió internacional del premi de literatura més prestigiós del Regne Unit, patrocinat pel Grup Man, i un dels més importants del món anglosaxó.