Jo confesso, la nova novel·la de Jaume Cabré.


L’1 de setembre es publicarà la nova novel·la de Cabré després de l’èxit de ‘Les veus del pamano’

Jo confesso es situa entre el segle XII i el XX entre l’Eixample barceloní i el Congo, i compta com a protagonista a l’Adrià Ardèvol, fill superdotat i sense amor d’una família de la burgesia barcelonina.
Mitjançant confessions la novel·la tracta temes com l’amor, el desamor, el sentiment de culpa i el mal.
El protagonista s’ha d’obrir camí a la vida al marge de la seva família: un pare misteriós que trafica amb antiguitats i una mare freda que no entén el seu fill.
La seva anterior novel·la ‘Les veus del pamano’ va ser tot un èxit, que va vendre més de 100.000 exemplars en català, més de 450.000 en alemany i va aconseguir xifres importants en les 11 llengües a les quals va ser traduïda. L’adaptació televisiva també va obtindre força èxit.
Premi d’Honor dels Lletres Catalanes, Jaume Cabré és autor també  de  les novel·les ‘Senyoria’ (Proa), ‘L’ombra de l’eunuc’ (Proa) i el seu últim treball de no ficció, ‘La matèria de l’esperit’, publicat el 2005.

3 COMENTARIS

  1. Friso per tenir-la entre les meves mans. I més, ara que estic en vena lectora gràcies a dos llibres magnífics que us recomano molt i molt: “Los enamoramientos” de Javier Marías i “Expiació” d’Ian McEwan. No us decebran.

  2. Doncs ja n’hi han ganes! Una nova novel·la d’en Jaume Cabré sempre és una bona noticia.
    Estarem atents a primers de setembre.

Comments are closed.