Jeff Kinney publicarà, el mes d’octubre, el vuitè lliurament d’El diari del Greg

diari-greg
Després de l’èxit  dels set anteriors lliuraments del conegut diari, a principis d’octubre arriba el vuitè lliurament amb el títol de Mala sort!! (Estrella Polar/Molino) on en Greg està de pega: en Rowley, el seu millor amic, l’ha deixat penjat i trobar nous amics a l’institut se li fa molt difícil. Decideix arriscar-se i deixar les decisions en mans de l’atzar.

Fa uns anys en Greg es presentaba en societat afirmant que  ‘’Un dia seré famós, però ara, de moment, m’he quedat encallat en una classe de secundària amb un grup d’idiotes”.Diari Greg 8
Ara, en Greg ja és famós i el seus diaris s’han convertit en tot un fenomen mundial amb més de  100 milions d’exemplars venuts arreu del món i a la pàgina web compta amb més de 80 milions de visites.
Aquestes dades van fer que a l’any 2009, la revista Time  va incloure al seu dibuixant, en Jeff Kinney,  entre les 100 persones més influïents del món.
L’èxit es basa en unes  històries originals, iròniques, directes i  molt divertides, on en Greg se’ns presenta com un antiheroi que els lectors aniran descobrint gràcies a les anotacions que fa en el seu diari personal.

Jeff Kinney va començar a publicar aquest diari a internet a l’any 2004. L’èxit d’aquella pàgina web i les bones crítiques el van animar a adaptar aquelles històries a format llibre, malgrat que les seves intencions era fer un còmic per a un públic adult, ben aviat el seu editor li va comunicar que les seves històries eren més aviat per a joves lectors.
De moment s’han publicat set diaris en català i castellà i la propera tardor apareixerà el vuitè títol de la sèrie..