Ja tenim guanyadors del concurs ‘Gent letal’ de John Locke.

L’illa dels llibres gràcies a l’editorial  ediciones B ha sortejat entre els seus lectors 2 exemplars de la novel·la  ‘Gent letal’ de John Locke.

Els guanyadors han estat Jaume Mas i Elisenda López.
Per participar en aquest concurs els lectors de L’illa dels llibres havien de respondre a la pregunta:

Què en penseu del llibre electrònic? 
Jaume Mas i Elisenda López rebran ben aviat un exemplar de la novel·la Gent letal
 

 

Les respostes dels dos guanyadors:

Jaume Mas:
   Aquest nadal m’han regalat un lector de llibres electrònics i crec que és un gran avenç, tant per la facilitat per portar-lo a sobre com per la quantitat de llibres que hi pots portar. Sobre els llibres no hi veig cap problema al contrari, només hi trobo que avantatges, menys pes, i totes les opcions de configuració que tens, són al meu criteri millores respecte a les edicions de paper, tot i que al principi em veia una mica estrany però a la tercera pàgina ja m’hi havia acostumat. A part també el trobo com una bona manera per protegir el medi ambient.  


Elisenda López:
  M’agraden més els llibres de paper, doncs els de paper els pots deixar   als amics i no es necessàri tenir el dispositiu electrònic. A casa  hauriem de tenir 5 llibres electrònics i de moment encara ens surt més   barat comprar un liibre de paper i el podem llegir tots.

John Locke, és el primer escriptor independent que ven més d’un milió d’ebooks a internet. Les històries de l’exagent de la CIA, Donovan Creed han captivat a molts lectors gràcies a unes novel·les amb un ritme cinematogràfic plens d’acció.
Per a més informació: John Locke, el fenòmen del milió d’ebooks venuts a Amazon

Si voleu consultar les respostes rebudes cliqueu en aquest enllaç: Sortegem 2 novel·les de John Locke, l’home del milió d’ebooks venuts a Amazon.