Nou número gratuït de la la revista digital amb un reportatge especial Sant Jordi.

DESCARREGA’T L’EXEMPLAR 

Les reflexions sobre la lectura d’Irene Vallejo, Eduardo Mendoza i la novel·la “Transbordo en Moscú”, iniciatives literàries per apropar la literatura als carrers, la fantasia i la ciencia-ficció de l’editorial Mai Més, les opinions de Martí Gironell i Maria Carme Roca i L‘escriptura del retrat de Xulio R.Trigo dedicat a Àngels Moreno.

Dediquem la portada del tercer número de la revista de L’Illa dels Llibres a Sant Jordi. Ho fem perquè hem viscut el Sant Jordi de la il·lusió i l’optimisme. El treball conjunt de tot el sector editorial implicat i també dels lectors que malgrat les restriccions i mesures de seguretat, han tornat a sortir al carrer per demostrar que no hi ha virus que aturi Sant Jordi i la festa del llibre.

Com assegurava Irene Vallejo, l’encarregada d’oferir el Pregó de la Lectura 2021, “Sant Jordi és el dia del nostre orgull lector”. Un orgull compartit per tothom que fa fet possible aquest dia i ara més que mai, cal continuar fent créixer la passió pels llibres, que han estat un nostres dels grans aliats durant la pandèmia.

Jordi Milian
Director de L’Illa dels Llibres
www.illadelsllibres.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here