L’escriptora saragossana serà l’encarregada llegir el Pregó de la Lectura 2021, organitzat per les Biblioteques de Barcelona amb motiu de la diada de Sant Jordi.

Irene Vallejo conversarà el 22 d’abril a les 18 hores amb el periodista Xavi Ayén al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona sobre el conjunt de la seva obra i el paper que la lectura i les biblioteques han tingut a la seva vida. El pregó es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de Barcelona i de les xarxes socials de les Biblioteques de Barcelona.

El seu darrer llibre, L’infinit dins d’un jonc. La invenció dels llibres al món antic (2019), guardonat amb el Premi d’assaig 2020, s’ha traduït a trenta idiomes. Actualment, Irene Vallejo duu a terme una intensa tasca de divulgació del món clàssic impartint conferències i col·laborant en mitjans de comunicació

L’escriptora se suma a la llista de pregoneres i pregoners que des del 2003 han protagonitzat aquest acte honorífic a la ciutat de Barcelona, com ara Quino, José Saramago, Martí de Riquer, Emili Teixidor, Antonio Tabucchi, Alessandro Baricco, Bernardo Atxaga, José Luis Sampedro, Josep Maria Castellet, Raimon, Albert Sánchez Piñol, Donna Leon, John Banville, Claudio Magris, Yasmina Reza, Almudena Grandes i Mia Couto.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here