Igualada celebra la segona edició del Mercat de Lletres

Les activitats es realitzen al Museu de la Pell d’Igualada el dissabte 21 de setembre.  

mercat de lletresL’ Ajuntament d’Igualada i l’Institut Municipal de Cultura (IMC) organitza per segon any el Mercat de Lletres amb una clara aposta per  potenciar la lectura, la llengua i la literatura programant diverses propostes relacionades amb el món de la lletres.

La directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs serà l’encarregada de la inauguració del Mercat, el dissabte a les 11.00h  per donar pas a una taula rodona amb petits editors.

Els actes continuaran a les 13h amb una xerrada a càrrec  del sociolingüista Francesc Xavier Vila, per parlar de les llengües a Catalunya.

A la tarda hi haurà l’espai de recomanacions de llibres i dues presentacions literàries: la de Joan Pinyol, Ningú no mor, i la de Pruden Panadès, Cosins de Tarzan.

L’any Espriu també hi serà present amb el recital poètic La pell del poeta: Espriu amb Sílvia Bel i l’acompanyament a la guitarra d’Orestes Gas  a l’Adoberia de Cal Granotes a les 19h.

A les 20h, a l’auditori del Museu, es lliuraran els premis del Concurs de Microcontes i del concurs de poesia Poemes d’amor ensucrat i la lectura dels contes i poemes guanyadors a càrrec d’Arià Paco com a rapsode.

Entre les 20h i les 22h a l’espai bar La Bastida ha preparat una sessió de DJ a càrrec de Jordi Rica, amb una selecció de poemes musicats.

A més d’aquestes activitats a  la part exterior del Museu hi haurà el mercat, amb parades de llibres i espais adreçats als infants amb racons de lectura, tallers, jocs i contes.

 

Més informació