Produït per Planeta Audio i dirigit per Clara Peñalver, compta amb vuit episodis i està disponible a Spotify.

“Historias de mujeres casadas” de Cristina Campos va ser la novel·la finalista a Premio Planeta 2022. Després de la publicació de la novel·la. Al març d’aquest any ja es va anunciar que la productora Brutal Media havia arribat a un acord per portar l’adaptació a la pantalla de la segona novel·la de Cristina Campos.

Ara Planeta anuncia la producció del pòdcast inspirat en la novel·la, on l’escriptora Cristina Campos i la periodista Chiara Rierol conversen  amb especialistes sobre la sexualitat i les relacions de parella. L’objectiu del pòdcast disponible en vuit episodis és descobrir i endinsar-se en els pensaments i les preocupacions que tenen les dones a partir dels quaranta anys.

A través de ficcions sonores dramatitzades de fragments de la novel·la Historias de mujeres casadas, es generen converses amb experts en sexologia, teràpia de parelles, ginecologia o psicologia. Especialistes de renom, com Cristina Martínez, Sylvia de Béjar, Núria Jorba, Marga Sánchez Romero, Arianna Bonato i José Bustamante, entre altres, disseccionen el desig, el sexe i les relacions duradores.

Planeta Audio, amb la publicació de pòdcast i ficcions sonores, es proposa que el llibre no acabi en les últimes pàgines ni l’audiollibre en els últims minuts, sinó que el lector pugui anar més enllà i descobrir nous continguts i noves propostes dels nostres millors autors.

Sobre la novel·la, després de vint anys de matrimoni, l’amant imaginari amb qui sempre havia somiat la protagonista de la novel·la es fa realitat. Ella i les companyes de treball recorren tots els temes relacionats amb la feminitat, la sororitat, el poder de l’amor i l’honestedat.

“Història de mujeres casadas” s’inicia amb tres dones de la que es coneixen en un entorn laboral, un inici que “em serveix per a disseccionar la història dels seus matrimonis, però també la intimitat femenina i el desig” ha declarat l’escriptora. La novel·la transcorre per Barcelona, Boston i Formentera l’any 2018.

La Gabriela és una dona casada amb un home a qui estima. A qui adora. Un home que li pidola sexe un cop al mes. I la Gabriela, perquè l’estima, perquè adora el seu marit, sense desitjar-lo, l’hi concedeix. Però cada matí la Gabriela es creua amb un home a qui, incomprensiblement, desitja.

La Gabriela és periodista i treballa al costat de les seves companyes de redacció, la Silvia i la Cósima, dues dones amb qui ha forjat una preciosa i sòlida amistat. Com la Gabriela, també elles amaguen petits secrets als seus marits.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here